Zwift Nederland

Wat een opwindend jaar is het geweest!

Begin dit jaar had ik het voorrecht om de ZwiftNL-groep in het echte leven te ontmoeten. Wat begon als een IRL-ontmoeting, is uitgegroeid tot een opwindend nieuw avontuur als Ride Leader bij Zwift Nederland. Als fervent fietser was dit een kans die ik nooit had kunnen voorspellen, maar ik ben zo dankbaar voor de vrienden die ik heb gemaakt en de reis die voor me ligt. In deze blogpost deel ik mijn ervaringen als Ride Leader en hoe een simpele ontmoeting mijn wereld opende.

IRL ontmoeting

De Onverwachte IRL Ontmoeting

Het begon allemaal met een IRL-ontmoeting. Na maanden van virtueel fietsen met de ZwiftNL-groep, besloten we om elkaar in het echt te ontmoeten. Het was een dag vol enthousiasme, gedeelde passie en nieuwe vriendschappen. Tijdens die bijeenkomst ontmoette ik mensen die net zo gepassioneerd waren over fietsen als ik, en we raakten al snel in gesprek over onze avonturen op Zwift.

Van IRL Ontmoeting naar Ride Leader

Na onze IRL ontmoeting zijn we met elkaar door blijven communiceren in een whatsapp groep waar de de mogelijkheid om een Ride Leader te worden bij Zwift Nederland ter sprake kwam. Als een enthousiast lid van de community en een fervent fietser, leek het me de perfecte manier om mijn passie te delen en anderen te inspireren. Ik meldde me aan en begon aan mijn reis als Ride Leader.

Laatste IRL ontmoeting

Mijn Eerste Rit als Ride Leader

Mijn eerste rit als Ride Leader was zowel opwindend als uitdagend. Jean, onze (route) planner, koos voor mij een prachtig parcours in virtueel Frankrijk uit en stelde een tempo in voor niveau D, 1.8 – 2.3 w/kg. Het was geweldig om te zien hoe deelnemers zich aansloten en deelnamen aan onze virtuele rit. We deelden verhalen, tips en moedigden elkaar aan om door te zetten.

De Kracht van de Zwift Nederland Gemeenschap

Wat ik heb geleerd, is dat de Zwift Nederland gemeenschap een speciale plek is. Het begon met een toevallige IRL-ontmoeting, maar het werd al snel een hechte groep gelijkgestemde zielen die de liefde voor fietsen delen. Als Ride Leader heb ik de eer om deel uit te maken van deze gemeenschap en anderen te inspireren om deel te nemen.

De A/B en C/D groep

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please find 15% discount on Parentini clothing, discount automatically applied in shopping cart Learn more