Team Mont Ventiel – Twitter

Here you can find the latest posts of our Twitter account (@Team Mont Ventiel)

Rust zacht lieve Lara❤ Jij zei ooit tegen mij, in de heatbox, voor de start van mijn EK relay finale debuut, dat het wel goed zou komen.. Dit zei ik 2 weken geleden ook tegen jou. Maar het is niet goed gekomen.. Ik ga je zo verschrikkelijk missen lieve Laar. Ik hou van je❤❤

Goed nieuws voor de kilometervreters, strava extremisten en liefhebbers van Italiaanse fietskleding.

Bij Brakeaway fiets je vanaf nu je eigen korting bij elkaar.

Lees er alles over in onze Blog: https://soo.nr/Dl2A

#Brakeaway #Parentinibikewear #Sportwallet

Load More...

One Comment

  1. Pingback: Team Mont Ventiel – WebHaaZ.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *