Zwift en ook nog eens mileuvriendelijk

Zoals jullie misschien wel weten is indoor fietsen en met name Zwift een hele grote hype in de wielerwereld, dit was het al tijdens het winterseizoen maar door de COVID-19 pandemie is het indoor fietsen alleen nog meer toegenomen. Het aantal Zwifters dat online zijn rondjes rijdt is verviervoudigd afgelopen jaar en het ziet er naar uit dat dit alleen nog maar gaat toenemen. Ik zelf Zwift al wat langer en vind het een ideale manier om mijzelf fit te houden wanneer buiten fietsen het niet toelaat, niet echt een regen fietser.
Naast Zwift ben ik de laatste tijd ook steeds meer bezig met het milieu en met name letten op energie verbruik. Hoe leuk is het dan als je het volgende tegenkomt: de Zonneplan Powerbike ⚡️.

De Zonneplan Powerbike ⚡️

Een revolutionaire ontwikkeling op het gebied van duurzame energie: Zonnepanelengigant Zonneplan maakt het binnenkort mogelijk zelf energie op te wekken met behulp van een ‘slimme’ hometrainer. Vanaf 1 juni kan iedereen die gebruikmaakt van de Zonneplan ONE omvormer de speciaal ontwikkelde Zonneplan Powerbike in huis halen. De ONE omvormer zet de gelijkstroom die de hometrainer opwekt om naar bruikbare stroom die gebruikt kan worden voor alle apparaten in huis. Dorien Hilarius, innovatiespecialist bij Zonneplan, spreekt van een win-winsituatie voor de consument. “Je werkt aan je conditie en bespaart tegelijkertijd op je energierekening. Geld verdienen met je coronakilo’s dus!”

Dankzij de Zonneplan Powerbike wordt thuis sporten een aantrekkelijker, zo stelt Cas Jorink, productontwikkelaar bij Zonneplan. “Met behulp van de Zonneplan app zie je namelijk real time hoeveel energie je opwekt en wat je dat in euro’s oplevert. En het allerleukste komt nog….. de Zonneplan Powerbike is namelijk te koppelen met Zwift. Dus het levert niet alleen energie voor jezelf op maar ook nog eens voor je huis. Ik vind dit echt een geniale oplossing!

Hoe werkt het?

In de volgende video kan je zien hoe de Zonneplan Powerbike ⚡️ ook voor jou kan werken:

Wil je meer weten over de Zonneplan Powerbike ⚡️ klik dan hier!

Een beetje beter voor jezelf en voor het milieu is toch altijd meegenomen, ik ben in ieder geval reuze enthousiast.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please find 15% discount on Parentini clothing, discount automatically applied in shopping cart Learn more